Parkoló épül a Középszeren

 2012.08.19. 16:48

Parkolóépítés indult a Középszeren, melynek a tervek szerint további folytatása is lesz majd. Kevés dologból van annyira nagy hiány a Középszeren – és az egész Avason is – mint parkolóhelyből.

Amikor a lakótelep épült, még közel sem volt ennyi autó, így mostanra nagyon kevés az a parkoló kapacitás, amit kiépítettek.

parkolo-kozepszer_120726ml_2.jpg

A tűzoltósági felvonulási területek kijelölése tovább nehezítette a helyzetet, mert parkolóhelyek is megszűntek, illetve a járdán sem tudnak parkolni az autósok, mint korábban. Éppen ezért vette tervbe az önkormányzat és a terület képviselője parkoló építését az utca elején.

parkolo-kozepszer_120726ml_1.jpg

A munka a napokban indult el, a Középszer 1. előtti földnyelv felét túrták fel, hogy parkolóhelyeket alakítsanak ki. Mint Földesi Norberttől, a terület önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, ezt a képviselői alapjából fedezi. A tervbe vett nagyobb volumenű, önkormányzat által támogatott parkolóépítés később indul majd.

(minap.hu)

Címkék: parkoló minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr864720351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regelek 2015.07.05. 14:37:53

Sajnálom hogy abbahagytad ezt a blogot. :(
süti beállítások módosítása