Tucatnyi rendőr az Avason

 2012.04.11. 10:30

„Tucatnyi egyenruhás rendőr érkezett egy személyautóval és egy kisbusszal az Avasra, és valamennyien bementek az egyik házhoz”, hívta fel szerkesztőségünk figyelmét húsvét hétfőn dél tájban egyik olvasónk, azt feltételezve, hogy az egyenruhások nagy számára a közelmúltban a közelben félholtra vert férfi támadóinak elfogása lehet magyarázat.

Mint már többször megírtuk, az avasi temetőn keresztülvezető úton brutális támadás ért egy közelben lakó 54 éves férfit, aki éppen hogy túlélte a bántalmazást. Jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, állapota nem javul kellő iramba., még mindig nincs kihallgatható állapotban.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője érdeklődésünkre azt válaszolta, hogy a két eset között nincs összefüggés, a temetői útonállók ügyében a főkapitányság bűnügyi osztálya életveszélyt okozó testi sértés gyanújával nyomoz, tehát a feltételezett elkövetőkért is civil ruhások mentek volna.

A szóvivő elmondta még: a rendőrök egy bejelentést követően vonultak ki a házhoz, ahol némi ittas csetepatéban kellett intézkedniük, ennél többet azonban Gaskó Bertalan egyelőre nem árult el az esetről.

(boon.hu)

Címkék: rendőrség közbiztonság boon pincesor

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr54382645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása