Megtámadtak két közterület-felügyelőt hétfőn az Avason, akiket szerdán Kriza Ákos, Miskolc polgármestere is fogadott. A támadók már csütörtökön bíróság elé kerülhetnek gyorsított eljárással.

Olvasóink jelezték, hogy szemtanúi voltak egy esetnek az Avason hétfőn, amikor is három fiatal férfi megtámadott két közterület-felügyelőt, akik intézkedni próbáltak egy magát mutogató férfival szemben. A verekedésnek a rendőrök vetettek véget.

Az információval megkerestük Dobos Tímeát, a polgármesteri hivatal szóvivőjét, aki megerősítette az esetet. A közterület-felügyelők valóban egy letolt nadrágú, és altestét mutogató férfival szemben próbáltak intézkedni, amikor annak két társa szidni kezdte őket. A közteresek rendőri segítséget hívtak, mire az egyik férfi megütötte egyiküket, ami után dulakodás, verekedés alakult ki.

A három férfit a rendőrök előállították, őket már csütörtökön bíróság elé állítják gyorsított eljárásban. A két közterület-felügyelőt az ambulancián látták el, szerencsére nem szenvedtek komoly sérüléseket. Kriza Ákos Miskolc polgármestere szerdán fogadta őket, személyesen is meghallgatva, mi történt és biztosítva őket támogatásáról.

(minap.hu)

Címkék: rendőrség közbiztonság közterületesek minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr294227530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása