Bár a közelmúltban azt az információt kaptuk Lázár leventétől, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivőjétől, hogy a fokozott médiaérdeklődésre tekintettel hamarosan sajtótájékoztatón számolnak be az avasi paneltűz vizsgálati eredményéről a nyomozók, egyelőre azonban ennek még semmi híre, holott február hatodikán lejár a nyomozás határideje.

Mint ahogy arról korábban már számos alkalommal írunk, 2009. augusztus 15-én tűz ütött ki egy Középszer utcai lakásban, ami tovább terjedt az egy emelettel feljebb lévő lakásra, ahol egy család három tagja súlyos égési sérüléseket és füstmérgezést szenvedett. Az anya és 13 éves fia a helyszínen, 16 éves lánya a kórházban vesztette életét sérülései miatt.

Eleinte úgy tűnt, a tűzvizsgálat eredménye alapján nem lehet megállapítani a tűz keletkezési okát és így megúszhatják a három emberéletet közvetve kioltók, de a heves megyei rendőrök azóta gyanúsítottként hallgatták meg a tűzfészek lakás tulajdonosnőjét, és két munkást, akik a gyanús szerint a lakás külső hőszigetelési munkálatainak végzése során a gyanú szerint nem megfelelően jártak el.

(boon.hu)

Címkék: baleset képviselő boon lakástűz

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr494059485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása