Több helyen is nekiláttak hétfőn a panelházak tetején lévő mobilátjátszó-szekrények cseréjének egy speciális óriásdaru segítségével.

daruemeles_1.jpg

Két mobilszolgáltató is cseréli a miskolci panelházak tetején elhelyezett átjátszó-antennák elektronika-szekrényeit. Ehhez egy olyan speciális óriásdarura van szükség, amilyen Miskolcon nincs, ezért - úgy tudjuk - Debrecenből érkezett a monstrum, amely a több mint nyolcszáz kilós szekrényeket le- illetve felemeli a tízemeletes panelházak tetején is.

A művelethez nem kevés ügyességre van szükség, ugyanis a daru gémje éppen eléri a szükséges magasságot, és a kezelője vakon dolgozik, rádión érkező utasítások alapján. Ennek ellenére hétfőn a Középszeren és a Vörösmartyn is alig egy óra alatt megoldották a cserét.

daruemeles_4.jpg

(minap.hu)

Címkék: karbantartás minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr223745028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása