Térfigyelőkkel felszerelt játszótér, beton focipálya, sétány, egybe függő zöld terület.

Így jellemezhető ma az Avason található Európa Liget. Sokak szerint ez a városrész egyik legnagyobb, összefüggő zöld területe. A csütörtöki napirendek között viszont szerepel ennek a területnek, az önkormányzati törzsvagyonból való kivonása, azaz értékesíthetővé válik a terület. Mi épülhet oda, eladja a város?

Az Európa Liget területén az avas-déli református egyházközség kíván építeni közösségi házat – válaszolta meg kérdésünket Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője. Azt is elmondta: a teljes terület mintegy 10 ezer négyzetméter, a korábbi telekmegosztásnak köszönhetően a mostani terület törzsvagyonból való kivonása mintegy 4448 négyzetmétert érint. Itt kívánja felépíteni a református egyházközség a közösségi házat, ha a közgyűlés is megszavazza a terület törzsvagyonból való kivonását – hangsúlyozta.

(boon.hu)

Kapcsolódó:
Eladja Miskolc az Európa Ligetet?

Nem lesz tornya az avasi templomnak

Címkék: video boon minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr863207462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása