A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy augusztus 18-tól (csütörtök) ingyenes Aldi járatok közlekednek az Avas kilátó és a Pesti úti Aldi áruház, valamint Felső-Majláth és a Kiss Ernő úti Aldi áruház között. A járatok menetrend szerint közlekednek.

A járatok célja, hogy az Aldi áruházakba biztosítsa az ingyenes eljutást, ezért felhívják az utasok figyelmét, hogy a járatokra az áruházak irányába csak felszállni, az Avas kilátó, illetve Felső-Majláth irányába pedig csak leszállni lehet a járművekről a végállomások közötti megállókban.

A járatok megállóhelyei:


Felső-Majláth és a Kiss Ernő úti Aldi között közlekedő járat megállóhelyei mindkét irányban:
Felső-Majláth, Alsó-Majláth, Bölcs u., Diósgyőr vr., Táncsics tér, Kilián VP., Bulgárföld vr., Újgyőri piac, Újgyőri főtér, Kiss E. u., Aldi

Avas kilátó és a Pesti úti Aldi áruház között közlekedő járat megállóhelyei az áruház irányába:
Avas kilátó vá., Leszih A u., Hajós A. u., Mednyánszky u., Ifjúság u., Avas városközpont, Sályi I. u., Szentgyörgy u., Hejő-park, Aldi

Avas kilátó és a Pesti úti Aldi áruház között közlekedő járat megállóhelyei az Avas kilátó irányába:
Aldi, Sütő J. u., Hejő-park, Csermőkei út, Szentgyörgy u., Sályi I. u., Avas városközpont, Ifjúság u., Mednyánszky u., Hajós A. u., Leszih A., Avas kilátó vá.

Címkék: tömegközlekedés aldi

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr573160738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása