A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást és vádemelési javaslattal élt a 2009. őszén történt „avasi gyilkosság” ügyében.

A rendőrség 2009 szeptemberében indított nyomozást, amikor a 27 éves áldozat édesanyja tett bejelentést lánya eltűnéséről. Ezt követően már csak az eltűnt nő holttestét találták meg egy Miskolcon parkoló autóban.

A lefolytatott szemle eredményeként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt rendelt el nyomozást. A nagy erőkkel megindított eljárás során a rendőrség látókörébe került egy 27 éves büntetett előéletű miskolci férfi, akit a hatóság 2009.szeptember 04-én bűnügyi őrizetbe vett.

Előzetes letartóztatásban

Az eljárás során a később felmerült adatok birtokában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elkövetőt már előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt hallgatták ki. A  rendelkezésre álló személyi és tárgyi bizonyítékok alapján a rendőrség előterjesztéssel élt az illetékes ügyészség felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2009. szeptember 7-én elrendelt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás lezárásaként a gyanúsítottal szemben előre kitervelten,nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal élt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség felé.

(boon.hu)

Kapcsolódó:
Vádemelési javaslat az avasi gyilkos ellen

Címkék: rendőrség gyilkosság közbiztonság boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr713131980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása