Firkák az Avasi kilátón

 2011.08.07. 17:30

Az Avas Kilátó olyan, amilyen - mostanában leginkább arról írtunk, hogy romos - de tagadhatatlanul Miskolc egyik jelképe. És bizony aki a kilátóra felmászik, sajnos nem nagyon tudja kihagyni azt, hogy ne üzenjen. Tollal, filccel, festékkel.

http://www.boon.hu/kepek/2842194/2842277.jpg“Mielőtt megszólalsz, gondold meg értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele!” – közli az Avas Kilátó teraszának egyik falára firkantott okosság. Vagy: “itt volt A VC kocsonyázni”. A leggyakoribbak: “Szeretlek Juli”, Pirinek üzeni Ákos, hogy szereti. Ebből a jóból, a szeretésből többek között jut Dávidkának, Fancsinak, és Zsoltinak is. Szilwi, Ewelin, meg Dia azt tudatják, hogy tavaly november közepén “Dia itt szaladgált melltartóban..”. Sőt: “egy pali itt vót” – teszi hozzá valamelyik hölgyemény. Ám van, aki csak közli, hogy “itt voltunk”. Tollal, filccel, vagy valamilyen festékkel.

Kilátó tájékoztatója

Van, aki arról tájékoztatja a kilátó látogatóit, hogy “örökre vége ennek a kapcsinak mostantól”. De van Spongya Bob rajz, meg egy másik “szivacs” látogató, akinek az alkohol az élete. Szerencsére megtudhatjuk, hogy vannak még Borsodban településüket szerető népek. Lásd még: “Sajólád 4ever”. Meg hogy mi legyen az Emósokkal… Nem részleteznénk a tippet, nem ajánlgatunk. Mert, ha holnap lefestenék az egészet, holnapután megint össze lenne firkálva. Avas; nem csak a kilátó…

(boon.hu) - további csodálatos képek itt.

Címkék: kilátó firka boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr1003131992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása