Lyukósodástól tartanak

 2011.06.09. 18:35

Folyamatosan ellenőrzik a napokban a közterület-felügyelők – más hatóságokkal együttműködve – az illegális beköltözéseket a Magashegyen és az avasi pincesorokon. Nem szeretnék, ha ezek a területek is elkezdenének „lyukósodni”, mert egy bizonyos ponttól már megállíthatatlan a folyamat.

nagyavasfelsosor_110608_ja_3.jpg





Gazdusné Pankucsi Katalin települési képviselő portálunknak elmondta: azért kérte a hatóságok együttműködését, mert egyre több lakossági jelzést kap a Magashegyi városrészből, hogy ismeretlenek bukkannak fel, elhagyott ingatlanokban. Az illegális beköltözések a korábbi évek tapasztalatai alapján joggal aggasztják a környékbeli lakókat, hiszen egyáltalán nem lehet tudni, honnan, milyen indíttatásból érkeznek ezek az emberek, és milyen életvitelt folytatnak majd. Semmiképpen nem szeretnék, ha a Magashegy egyes részei is elkezdenének „lyukósodni”, mert egy bizonyos ponttól már megállíthatatlan a folyamat.nagyavasfelsosor_110608_ja.jpg



- A rendőrség közreműködésével, egyenként ellenőrizzük a frekventáltabb területeken az ingatlanokat – nyilatkozta Kovács László, a miskolci polgármesteri hivatal Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztályának vezetője. – Munkatársaink lakcímkártyák és más dokumentumok alapján mérik fel, milyen jogcímen tartózkodnak az érintett ingatlanokban, eleget tesznek-e a jogszabályoknak.nagyavasfelsosor_110608_ja_14.jpg
magashegy_110608_ja_1.jpg


Kovács László elmondta, a napokban hasonló ellenőrzésekbe kezdtek az avasi pincesorokon is. Erre  ugyancsak lakossági igények alapján került sor, a jogtalan beköltözésektől kezdve, a szemetelésen, illegális hulladéklerakásokon át, sok mindent ellenőriznek a közterület-felügyelők.

(minap.hu)

 

Címkék: pincesor minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr792971231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása