Mozdul az Avas 2011.

 2011.05.25. 21:50

Kulturális és szabadidős rendezvényekre várják az érdeklődőket május 26 – 28 között a Mozdul az Avas elnevezésű rendezvénysorozat keretében az avasi sportpályán és több általános iskolában.

Akadályversenyen, focibajnokságon, váltófutáson, futó- és főzőversenyen is részt vehetnek azok, akik a hét második felében a Miskolc legnagyobb lakótelepére látogatók. Idén 16. alkalommal rendezik meg az eseményt, ahol minden korosztály megtalálhatja a kedvének legmegfelelőbb programot.

A Mozdul az Avas rendezvénysorozat szervezői idén három tematikus nappal készülnek. A csütörtöki nap a fogyatékkal élők napja lesz, míg pénteken az óvodások és az iskolás korosztály számára rendeznek sport és kulturális eseményeket, szombaton pedig a felnőttek egy főzőverseny keretében mérhetik össze tudásukat.

A részletes program a Miskolci programokban olvasható.

(minap.hu)

Címkék: video rendezvény minap mozdul az avas

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr292932838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása