Az élhetőbb Avasért

 2011.05.11. 17:52

Élhetőbb, szerethetőbb Avasi lakótelepet szeretne kialakítani a Dialóg Egyesület, aminek érdekében két éve tevékenykedik.

Május 14-én, Miskolc város napja alkalmából akciónapot szerveznek az egyesület tagjai az avasi intézmények, szervezetek és vállalkozók segítségével. Az érdeklődők a lakótelepről szóló kérdőíveket tölthetnek ki, a kreatívabbak délelőtt 10 órától a Tervezz bátran! sátorban közösségi tereket tervezhetnek, de lesz egészségügyi és információs sátor, valamint játszóház is. A jó hangulatról a Munkácsy Mihály Általános Iskolában  az Ifjú zenészek és néptáncosok baráti köre gondoskodik.

A programsorozathoz kapcsolódik, a Fuss az Avasért! akció, amely délelőtt 9 órakor kezdődik. Rajt az Avastetői sportpályáról.

(boon.hu)

Címkék: rendezvény boon munkácsy mihály általános iskola dialóg egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr342896227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása