Változik február 21-én hétfőtől az avasi 31-es, 32-es és 35-ös, valamint az Újgyőri főtérről Lyukóbányába közlekedő 16-os autóbuszok menetrendje. Az új menetrendeket tartalmazó betétlapok már a mai naptól átvehetők a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. bérletpénztáraiban és közönségszolgálati irodájában.

http://www.mertnet.net/files/images/mvk_pre_1.jpgA közlekedési cég egyébként 2011-től kezdődően felülvizsgálja a teljes jelenlegi autóbusz vonalhálózatot, melyet 2006-ban – akkor egyébként nagy felháborodás közepette – vezettek be. Ennek első lépése a február 21-től életbelépő változás a legtöbb avas járaton, illetve a 16-os buszon.  – A változások célja az volt, hogy az utazási igényekhez jobban illeszkedő menetrendet tudjunk életbe léptetni ezeken a vonalakon – mondta Daróczi Magdolna marketing csoportvezető.

A menetrendeket tartalmazó betétlapokat a cég jegy-és bérletpénztáraiban, illetve a közönségszolgálati irodában lehet átvenni, azonban az MVK Zrt. felhívja a figyelmet arra is, hogy ezeken a papírokon az érvényesség kezdete technikai okok miatt rosszul szerepel – február 7-ét jelölik meg érvényesség kezdetként, de a valós időpont a már említett február 21-e, hétfő.

Daróczi Magdolna hozzátette: nyártól várhatóan kis mértékben módosítja a cég a vonalhálózatot, ami a gyakorlatban bizonyos járatok esetén meghosszabbítást, összevonást jelent majd. Ezeknek a teszt jellegű módosításoknak a célja, hogy vizsgálják az utasok reakcióit, és annak függvényében szabják át jövő évtől a hálózatot. – 2012-ben ugyanis várhatóan egy olyan új vonalhálózatot hoznánk létre, melyben minimalizáljuk az átszállásokat, ám a korábbi, 2006 előtti párhuzamosságok nem fognak visszatérni benne – tette hozzá a csoportvezető. A cég egyébként várja az utazóközönség javaslatait is melyeket a javaslat@mvkzrt.hu címre tudnak eljuttatni.

(minap.hu)

Címkék: busz minap mvk.zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr292668575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása