Két lakástűzhöz is riasztották a tűzoltókat Miskolcon az éjszaka folyamán. Az épületekből ki kellett telepíteni a lakókat, hiszen azok lakhatatlanná váltak. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

lakastuz110131.jpg

Bódi Zoltán a miskolci tűzoltóság szóvivője portálunknak elmondta: az első eset a Felsőruzsin körúton történt. Este 10 és 11 óra között riasztották őket, hogy az egyik lakóépület első emeleti lakásában tűz ütött ki. A tűzoltók minden miskolci egységgel a helyszínre vonultak, ahol elkezdték megfékezni a lángokat és kitelepíteni az épületben lakókat. A tüzet viszonylag rövid időn belül sikerült eloltani. Személyi sérülés nem történt, de a kiégett lakás lakhatatlanná vált. A szellőztetés után a többi lakó visszaköltözhetett otthonába.
A másik riasztás a rendőrségről érkezett, miszerint a Dráva utcában kigyulladt egy szociális bérlakás szobája. Ebben az esetben két miskolci egység vonult ki a helyszínre, akik két sugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt, de a ház lakhattalanná vált, hiszen az már a tűz előtt is viszonylag rozoga állapotban volt.
Mindkét esetben tűzvizsgálati eljárás indult, ami jelenleg is tart. A tűzoltóság a keletkezett tűz részleteiről csak a vizsgálat lezárta után tud adni részletes információkat.

(minap.hu) további képek ITT.

Címkék: baleset tűz közbiztonság lakástűz langlovagok minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr372630102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása