Szombat esti "buli" az Avason

 2010.11.16. 23:46

Szombaton éjjel az avasi városőrség riasztott a rendőröket, hogy egy nő arról panaszkodik, hogy valaki elvitte a házuk elől a Lada Samaráját, és az elkövető a kilátó irányába hajtott el vele.

A rendőrök nem sokkal később leállították a kérdéses járművet és megfúvatták a sofőrt. Mivel a szonda elszíneződött, a férfit előbb vérvételre szállították, majd a városi kapitányságra. Itt derült ki: az autó tulajdonosa és annak jogtalan használója nem idegen egymás számára – kvázi meny-após kapcsolat van közöttük. Amikor a kapatos férfi fia barátnőjénél járt, egy óvatlan pillanatban kivette a táskájából a Samara kulcsait, és elhajtott a kocsival. Az „após” ellen ittas vezetés és jármű önkéntes elvétele miatt is eljárás indult.

(boon.hu)

Címkék: rendőrség kilátó boon varosorseg

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr152453868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása