Miskolc kormánytámogatást vár az Avason élő, közbiztonságra veszélyes családok állandó kontrollálásához, hangzott el a városi közgyűlésen.

Kriza Ákos polgármester elmondta, hogy erről hétfőn tárgyal a belügyminiszterrel.

Földesi Norbert ellenzéki képviselő a városrészen lakók üzenetét tolmácsolta, akik az úgynevezett fészekrakós családok visszaköltözését ellenzik, mert zavarják a bérházak nyugalmát, és a közüzemi számlákat sem fizetik. Az MSZP-s politkus hozzátette, az április közepéig tartó kilakoltatási moratórium nehezíti a korábbi testület kezdeményezését, miszerint rendőrségi lakásokká alakítják a megvásárolt fészekrakós lakásokat. Kiss János a Fidesz frakcióvezetője azzal egyetértett, hogy a helyzet a végtelenségig feszült, viszont túlzásnak nevezte, hogy a felelősséget az új városvezetésre hárítják.

(északhírnök.hu)

Címkék: fészekrakó északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr962446411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása