"Itt a lét a tét, mert ez a Való Világ" címmel tartott összevont sajtótájékoztatót a SZEME négy képviselőjelöltje és az egyesület polgármesterjelöltje.

Molnár Zsolt tájékoztatása szerint az Avasi Rendőrőrs munkatársai kevesen vannak, mert az Avason kívül Hejőcsabán, Görömbölyön és Tapolcán is teljesítenek szolgálatot, vagyis összesen 70 ezer ember biztonságára kell vigyázniuk - tette hozzá a képviselőjelölt. Ömböli Norbert úgy vélte: ezen a területen meg kell erősíteni a rendőrséget és munkájukhoz minden eszközt biztosítani kell. Balog Béla képviselőjelölt hozzátette: közbiztonsági szempontból a közterület felügyeletet is meg kell erősíteni - az Avason ugyanis mindennaposak a betörések, a rongálások és a lopások. Hircsu Ákos, a SZEME polgármesterjelöltje szerint a pártok csak látszatintézkedéseket tesznek a közbiztonság javítására, véleménye szerint azonban pontos tervet kell készíteni.

(minap.hu)

Címkék: kampány video képviselő minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr262336674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása