Kisavasi pincetulajdonosok és meghívott vendégeik tartottak tanácskozást a Történelmi Avas közműfejlesztéséről pénteken délután. A rendezvényen egyebek között elhangzott: a terület közművesítésére pályázatot nyújtott be a vízszolgáltató, s az uthálózat fejlesztése is a közeljövő tervei között szerepel.

avasfejl.jpg
A Szarka Gábor pincéjében megrendezett beszélgetésre meghívást kapott Cseh László önkormányzati képviselő és Jirkovszky Tamás, a Miskolc Holding Zrt. városfejlesztési igazgatója is. Cseh László összegezte a Kisavason eddig történt fejlesztéseket és beszámolt a területtel kapcsolatos tervekről is.

Az önkormányzati képviselő a pincetulajdonosoknak elmondta: a terület közművesítésére pályázatot nyújtott be a vízszolgáltató és hogy az utak fejélesztése is a közeljövő tervei között szerepel. A pincetulajdonosok szerint pedig jó közösség alakult ki a Kisavason, a gáz bevezettetését is közös erővel valósították meg.avasfejl1.jpg

(minap.hu)

Címkék: kampány képviselő minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr172288864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása