Kilátás az Avasi Kilátóból

 2010.07.28. 18:52

A következő képsor az esős városon tekint végig, bár tiszta időben gazdagabb a panoráma: látni lehet a Zemplént, valamint az Alacsony- és Magas Tátrát is.http://www.boon.hu/kepek/1021406/1021499.jpg

A nézelődő fentről rálát például az épülő Városházára, megtekintheti a belvárosi építkezéseket, számlálhatja a toronydarukat. A kilátásból jelenleg sokat elvesz a Kilátót övező fák lombkoronája, melyeket időnkét megnyírnak. Maga a Kilátó épülete is koszos, romos, nem méltó jelképnek lenni ebben az állapotban. Az oda látogató turisták látják ugyan a rég nem üzemelő kávézó nyitva tartását, de fogyasztani nem tudnak semmit. Igazából a város látképe az, ami tényleg varázslatos, a hely, ahonnan szemlélhetjük, elszomorító. A Kilátó megérdemelne egy szép, új, színvonalas külsőt, hogy tényleg egyik jelképeként becsülhesse és őrizhesse Miskolc.

(boon.hu) további képek ITT.

Címkék: kilátó boon

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr472183107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása