Új parkoló az Avason

 2010.05.18. 14:02

Kedd délelőtt hivatalosan is átadták az újonnan megépült parkolót az Avas-tetőn, a Pattantyús Általános Iskola mellett.

Az iskola dolgozóinak, illetve a gyerekeket iskolába hordó szülőknek nem kis feladatot adott, hogy hol parkoljanak le, az iskola mellett ugyanis csupán egy hét férőhelyes parkoló volt kialakítva. Fodor Zoltán, a terület önkormányzati képviselője látva a problémát lépett, és 6,5 milliós önkormányzati támogatással megépítette az új, huszonhat férőhelyes – a korábbi parkolóból megmaradt négy hellyel együtt így most harmincan tudnak parkolni – szemetessel, közvilágítással ellátott parkolót, melyben mozgássérültek számára is kijelöltek parkolóhelyeket.

fodorpark..jpg

Az új létesítményt kedden délelőtt adták át, ahol Tóthné Csorba Mária, az iskola igazgatója elmondta, rég vártak már erre a parkolóra, és külön öröm, hogy mozgássérült helyeket is kialakítottak. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Osváth Zoltán azt mondja, a tereprendezésben és törmelékszállításban nyújtottak segítséget, illetve nyújtanak még most is.

Fodor Zoltán megköszönte mindenki segítségét, aki kivette a részét a munkában, és formálisan átadta az iskola számára a parkolót, amit már szabadon használhatnak az autósok.

(minap.hu) - fényképek ITT

 


Nagyobb térképre váltás

Címkék: parkoló minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr312012708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása