Gordonka az Avason

 2010.02.22. 10:25

Kampány van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy borsodi körútján ellátogatott a senkik által megválasztott miniszterelnök az Avason található rendőrőrsre. Sajnos nem bilincsben...

Vastagbőr blog természetesen összeszedte a lényeget:

"Az avasi rendőröknek is mondott egy csomó bullshitet (1,2), pl.:

"Magyarországon a rend akkor érvényesül, ha nincsen kivétel, nincsen megalkuvás, nincsen félrenézés. A rend mindenkire egyformán, egyaránt érvényes, a rendet mindenkinek be kell tartania, minden egyes bűncselekményt meg kell torolni, függetlenül attól, hogy azt ki követte el."

"Ahhoz, hogy a rendőrök és szövetségeseik biztonsággal, bátran lépjenek fel a bűn ellen, meg kell adni számukra a törvényi védelmet. "Mindaddig, míg betartják a törvényt, a törvény is védi önöket" - közölte a rendőrökkel, polgárőrökkel, városőrökkel. "Egy ország akkor lehet büszke önmagára, ha rend van, a rendhez pedig az kell, hogy megbecsüljük azokat, akik a rendet biztosítják."

Káli Sándor nem mondott semmit, csak nézett. De abban a nézésben minden benne volt."

Eme jeles eseményen jelen volt dr. Vereckei Csaba megyei rendőrfőkapitány és dr. Pásztor Albert városi rendőrkapitány, valamint drazsé utódja is.

A sok sületlenség és üres mondatok után a Búza téren található közbiztonsági konténerbe is beugrott, hogy lássa, mivel próbálják elhitetni az emberekkel, hogy továbbra is fontosak - főleg kampány idején. Konténer.. végülis igaz, oda való B. Gordon is.


Nagyobb térképre váltás

 

Minap.hu kommentálható cikke, képek, video
zipp.hu cikk, hozzászólásokkal
boon.hu kommentálható cikke

 

 

Címkék: kampány video rendőrség képviselő miniszterelnök boon vastagbőr minap

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr141780294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása