Kétlem, hogy csak feltűnési viszketegség miatt mondanak ilyet az ott lakó emberek, miszerint pelenkák hullanak fejükre. Sajnos több helyen olvasni, és hallani, hogy mindenféle szemét repül kifelé az ablakokon. Persze pont onnan, ahová "fészekrakók" fészkelték be magukat. Reméljük hamarosan tovább állnak, mondjuk délre.

"Pelenkák potyognak az égből

A Felsőruzsin körút 4. szám alatt bármi megtörténhet, az sem ritka, hogy pelenkák potyognak az égből. Bármikor landolhat a járókelő fején, az ablakon kidobott pelus - állítják a ház lakói, akiknek elegük van a fészekrakókból és a házban randalírozó alakokból, akik elbontották a vasajtót, szétszedték a radiátort, szeméttárolónak használják a tűzcsapot, és segélyosztás után dalos jó kedvükben megzavarják az egyszerű dolgozó emberek álmát. Fotók: Juhári Andrea"

Nézzük az ajtón levő egykori zár maradványait. Igényes, nem?

Képek és a rövid cikk linkje ITT.


Nagyobb térképre váltás

Címkék: szomszédok szemét közbiztonság kornyezetvedelem mikom

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr931450817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása