Szemétségek - AVE Marija?

 2009.01.30. 20:36

A Petneházy garázssor nem az Avas része, bár közel van hozzá, sok avasi ember bérel vagy birtokol ott garázst. Az utóbbi időkben sorozatosan törték fel a garázsokat, volt amit sokadjára is megkíséreltek felnyitni. Volt kint a rendőrség, persze sokmindent nem tehettek.


Nagyobb térképre váltás

Két-három kupacnyi folyamatosan lerakott illegális hulladék-sziget is csinosítja az arra járó embereket, senki nem tudja honnan erednek, de mindíg autó-alkatrészekkel és egyéb háztartási lomokkal lesz gazdagabb a sor. Az éber közterületesek megszólták az egyik garázs tulajt, mert a szétbontásra váró Mercedese mindenféle rendszám nélkül áll a garázs elött, várja hogy hely legyen ahol szét lehessen darabolni. Persze ez szúrja a tisztelt közterületes majmok szemét, arra meg nagyívben tesznek, hogy kiderítsék vajon honnan kerülhet oda az a nagy rakás lom.

De ami télleg kiverte a nyugalom biztosítékát, az az amit ma láttam. Már az furcsa volt, ahogy a garázssorra bekanyarodva a Soltész-Nagy Kálmán úton Görömböly felé várt az AVE kukás teherautója. Persze kuka sehol amit üríthetne. Kiszálltam az autóból, a vasúti töltésen át sűrű sötét füst fogadott.
Egy AVE dolgozó (kukaürítő) égette le a kábelről a műanyagot.
Erre csak akkor jöttem rá, amikor az úton álló kukáskocsiból kiszállt a társa, és lazán odasétált hozzá, majd együtt eloltották a tüzet. Fogták magukat és valahogy felszívódtak, de biztos nem arra, ahonnan jöttek. A kukáskocsi közben már el is ment, gondolom megbeszéltek egy találkozót.

Bánom, hogy nem hoztam ma magammal a fényképezőmet, a telefonnal semmi használhatót nem tudtam gyártani, így maradtak a sorok.

Címkék: szemét kornyezetvedelem közterületesek

A bejegyzés trackback címe:

https://avas.blog.hu/api/trackback/id/tr18913087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása